Αρωματικά χώρου με στικ

Αρωματικά χώρου με στικ

Δείτε εδώ την μεγάλη ποικιλία μας σε αρωματικά χώρου με στικ.

Αποτελούνται από ένα γυάλινο δοχείο-βαζάκι στο στόμιο του οποίου βάζουμε ξυλάκια μπαμπού. Αυτά βρέχονται με το υγρό άρωμα στο εσωτερικό του δοχείου, ποτίζουν σιγά σιγά προς τα πάνω και μεταδίδουν με τον αέρα το άρωμα σε όλο το χώρο. 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΣΤΙΚ

▫️▫️▫️Ας γνωρίσουμε την… σόγια▫️▫️▫️

Η σόγια είναι φυτό μονοετές, ιθαγενές, της Ανατολικής Ασίας, που ανήκει στα είδη των ψυχανθών.

Οι κυριότεροι παραγωγοί της σόγιας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες (32%), Βραζιλία (28%), η Αργεντινή (21%), Κίνα (7%) και η Ινδία (4%).

Από τη σόγια παρασκευάζονται σήμερα πάνω από 120 διαφορετικά καταναλώσιμα από τον άνθρωπο προϊόντα καθώς και κερί σόγιας!

Πως όμως φτάνουμε από αυτό το φασόλι στο κερί;

Από το φασόλι σόγιας παράγεται το σογιέλαιο. Το σογιέλαιο, μέσω της υδρογόνωσης, αποκτά σταθερή μορφή. Και έτσι λοιπόν, σχηματίζεται το κερί σόγιας.

Εμείς, ως Candle Lab, εγγυώμαστε ότι χρησιμοποιούμε 100% κερί σόγιας στα προϊόντα μας σε συνδυασμό με τεχνητά αρώματα υψηλής ποιότητας και ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Δεν προσθέτουμε ούτε βελτιωτικά, ούτε ενισχυτικά, ούτε χρώματα (η πλειονότητα των οποίων, αν όχι όλα, είναι χημικά). Γι’αυτό και ίσως παρατηρήσετε κάποιες ‘δυσμορφίες’ στην όψη των κεριών.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Γιατί η σόγια είναι φυτικό προϊόν και, εφόσον δεν προστίθενται βελτιωτικά, έχει τη δική της συμπεριφορά και την τάση να εγκλωβίζει αέρα μέσα της.

Γι’αυτό, παρόλο τους πολλούς πειραματισμούς μας και τις διάφορες διαδικασίες, ίσως προσέξετε μια όχι τόσο λεία επιφάνεια ή υγρά σημεία στα τοιχώματα του δοχείου (δηλαδή ξεκολλάει το κερί από τα τοιχώματα) ή κάποιες τρυπούλες. Αυτά όμως, δεν επηρεάζουν καθόλου την καύση! Είναι απλά θέμα εμφάνισης! 

Όμως έτσι έχουμε ένα καθαρό, φυτικό προϊόν… αξίζει! Δεν συμφωνείτε;

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΣΤΙΚ

Share your love